top of page
Søg

JEG TØR GODT!

Jeg håber I vil tage godt imod min håndtegnet blog “HVERDAG PÅ 40 GRADER” Et total angstprovokerende projekt som jeg har brugt lang tid på at finde modet til at kaste mig ud i og vise frem. Et projekt som kort sagt krævede et kærligt skub hele vejen fra New York.

Knappen er aktiveret og de første mange tegninger ligger klar til at fylde min blog. En blog om at miste sig selv, om hverdagen på godt og ondt, livet med mange børn, mega meget vasketøj, karriereskifte, om at flytte fra København og ud hvor kragerne ender og mange andre sjove streger ✏️

Jeg håber I vil hjælpe mig godt fra start og se forbi profilen herpå Facebook Hverdag på 40 grader og Instagram @hverdagpaa40grader


Mange nervøse knus Rikke22 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page