top of page
Søg

DET HANDLER IKKE OM DIG!?

Det hele handler ikke om dig - sådan lød titel på Hr. Bjørns nyindkøbte bog.

En bog han bestilte da hele Danmerk blev lukket ned for som ordende lød ”så gælder det om at komme godt igennem Coronakrisen skat".


Her kunne man godt få den tanke at Hr. Bjørns måde at takle Coronakrisen bedst ville være at købe en stak ”kloge” bøger for at gå i hi i husets blødeste stol. Det er tæt på virkeligheden, bortset fra at husets to mindste i alt stilhed tegnede en noget upåvirket Hr. Bjørn under fødderne med regnbuefarvede tuscher, mens han forsandt ind i klogenbogens verden.


Imens Hr. Bjørn forsvandt mellem de ”kloge” linjer gik hverdagen ligesom videre på den anden side af bogen. Blandt andet et overbelastet AULA, og en nedbrudt MatematikFessor og her i mens et skrigende barn fra toilettet måtte se til at den sidste rulle toiletpapir lå udrullet og lillesøsters glæde ved at have fået en ny potkikkert.


Coronakrisen udfordrede verdens, men bestemt også parforholdet og børnefamilierne. Jeg indrømmer at jeg har været noget af en gnavpot, men sandheden er nok bare - det hele handler ikke om mig! Det handler om os og at vi alle kommer godt ud på den anden side. Jeg glæder mig til at hverdagen vender tilbage til der hvor vi slap. Jeg glæder mig til at forsvinde uforstyrret ind i en bog. Vent! Måske er jeg allerede forsvunder ind i Hr. Bjørns bog på side 62. Det afsnit der handler om den sure kæreste, men omvendt så handler det jo ikke om mig.


#hvadmenerdu ? # bøgernesverden #hverdag#coronakrise #parforhold # børn #illustration af #rikkebusander #bloggen @hverdagpaa40grader #dethelehandlerikkeomdig @peoplespress @drovergaard @saxonyt

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page